Chivas Regal Extra Blended Scotch Viski lezzetini Chivas Regal Extra Viski Kiti’miz ile evinizde kendi viskinizi yaparak deneyebilirsiniz. Evde viski yapımı hakkında ve tüm viski kiti seçenekleri için Viski Kiti sayfamıza göz atabilirsiniz.

 Chivas Regal Extra Blended İskoç viski severleri memnun edecek yüksek aromaya ve dolgun içime sahip. Chivas Regal Extra Viski koku olarak yoğun ve güçlü, tat olarak; dengeli ve lezzetli bir içime sahip. Chivas Regal Extra viski içinde baharatlar, kuru üzüm, kuru kayısı gibi kuru meyveler ile tarçın, bitter çikolata ve karamel aromlarına hafif odunsu tatlar eşlik ediyor. Oldukça güçlü ve zengin Chivas Regal Extra Viski aromasına viski kitimiz ile ulaşabilir siz de 2-3 demlenme süresi sonunda kendi Chivas Regal Extra Blended Scotch Viskinizi yapabilirisiniz.

 Chivas Regal Extra Blended Scotch Viski kiti ve diğer dünya markaları viski kitlerine Viski Kiti sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz. Chivas Regal Extra 2021 Liste Fiyatından çok daha ucuza Viski Kiti güvencesiyle kendi viskinizi yapabilirsiniz. Farklı ağaç fıçılarda demleyerek çok daha zengin bir viski aroması elde edebilirsiniz. En iyi viskiyi yapmak için iyi bir su kullanmayı da unutmamalısınız. Viskiler ve daha fazlası hakkında merak ettiğiniz şeyleri bize sorabilirsiniz.

Chivas Ragal Extra Viski Kiti 2021 Fiyatlarımız için aşağıdan ürünlerimizi incelebilir ve “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

2021 Chivas Ragal ExtraViski Aroması Kiti Fiyatlarımızdan Bazılarını Sizler İçin Aşağıda Listeledik.

Chivas Ragal Extra Viski Kiti ile alakalı tüm ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.
Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*