Chivas Regal 25 uzun dinlendirilmiş viski severlerin favorilerinden biri. Chivas Regal 25 viskinizi evde demlemek için Türkiye’nin en ucuz Chivas Regal viski kitini Viski Kiti sayfamız üzerinden size ulaştırıyoruz. Chivas Regal 25 Yıllık viski kitimiz ile dolgun aromalı en ucuz viskinizi evde yapabilirsiniz. Chivas Regal 25 Yıllık Viski kitimiz ile 10 ml’lik kaliteli aromamız sayesinde 2.2 litrelik Chivas Regal 25 yıl dinlendirilmiş viskiye sahip olabilirsiniz. Sadece Chivas Regal viski kitlerimiz ile 2-3 günlük demlenme süresi sonunda zengin tadı ve aromayı viskinize ekleyerek viskinizi yapabilirsiniz. Chivas Brother’sın en genci 25 yaşında olan bu özel içimli viskisine siz de Chivas Regal 25 Viski Kitimiz ile sahip olabilirsiniz.

 Chivas Regal 25 Yıl dinlendirilmiş viskinin çok tatlı, karamelli, yanık süt lezzeti ile kompleks başlayan içimi karabiber ve tarçınla baharatlı bir bitiş sağlıyor. Chivas Regal 25  Yıllık Viski kiti ile siz de zengin bir viski keyfi yaşayabilirsiniz.

 Chivas Regal 25 Viski kiti, Chivas Regal 18 viski kiti, Chivas Regal 12 kiti ve diğer dünya markaları viski kiti setlerimiz için Viski Kiti sayfamız üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Chivas Regal Viski 2021 fiyatlarına kıyasla Türkiye’nin en ucuz ama dolgun aromalı viski kitlerimize istediğiniz zaman sayfamız üzerinden ya da bizimle iletişime geçerek satın alabilirsiniz. Sizlerin memnuniyeti için çalıştığımız Türkiye’nin en ucuz ve en kaliteli viski kitlerini sizlerle buluşturduğumuz Viski Kiti sayfamız üzerinden sipariş verebilir, siz de kendinize özgü aromalar ile çeşit çeşit viski tadımı zevkini evinizde yaşayabilirsiniz. Uygun fiyatlı, zengin aromalı Chivas Regal 25 viski kitimiz ve daha fazlası için Viski Kiti sayfası olarak bir tık uzağınızdayız.

 Chivas Regal 25 Viski Kiti 2021 Fiyatlarımız için aşağıdan ürünlerimizi incelebilir ve “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

2021 Chivas Regal 25 Viski Aroması Kiti Fiyatlarımızdan Bazılarını Sizler İçin Aşağıda Listeledik.

Chivas Regal 25 Viski Kiti ile alakalı tüm ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.
Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*