Jeam Beam Bourbon Viski 4 yıl dinlendirilmiş, genç bir viski olmasına rağmen dünyanın en çok satan bourbon viskilerinden biri. Siz evde Jeam Beam Bourbon Viski yapmak istiyorsanız sayfamız üzerinden Jeam Beam Bourbon Viski kitimizi sipariş verebilirsiniz. Türkiye’nin en ucuz Jeam Beam Bourbon Viski kiti ile aynı zangin viski aromasını viskinize katabilirsiniz. Jeam Beam Bourbon Viski kiti, Jack Daniels viski kiti çeşitleri, Chivas Regal Viski kiti çeşitleri ve daha yüzlerce içki kiti çeşitlerimiz Türkiye’nin en ucuz içki kiti çeşitleri olmakla beraber aynı zamanda en zengin içki aromasını yakalayabileceğiniz tek içki kitidir.

 Jeam Beam Bourbon Viski kitimiz ile tam 2.2 litre Jeam Beam Bourbon Viskinizi yapabilirsiniz. Evde nasıl viski yapılır? Size gönderdiğimiz 10 mili litrelik cam şişe içerisindeki viski aromasını, 1 litre etil alkol ve 1.2 litre suyla iyice sallayarak karıştırınız. 1-2 adet küp şekeri eritip bu karışıma ekleyiniz. Biz üretimde şeker kullanmadığımız için bu işlem gereklidir. Hazırladığınız Jeam Beam Bourbon Viskinizi serin ve güneş görmeyen bir yerde, en iyi sonuç için en az 2-3 bekletiniz. Jeam Beam Bourbon Viskinizi sek, buzla, sodayla veya tercih ettiğiniz bir içecekle tüketebilir ya da kokteyllere karıştırabilirsiniz. Jeam Beam Bourbon Viski 2021 fiyatından çok daha ucuza mal ettiğiniz Jeam Beam Bourbon Viskiniz dilediğinizce tüketebilirsiniz. Viski Kiti güvencesiyle Jeam Beam Bourbon Viski kitinizi kapınıza getiriyoruz.

Jeam Beam Bourbon Viski Kiti 2021 Fiyatlarımız için aşağıdan ürünlerimizi incelebilir ve “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

2021 Jeam Beam Bourbon Viski Kiti Fiyatlarımızdan Bazılarını Sizler İçin Aşağıda Listeledik.

 Jeam Beam Bourbon Viski Kiti ile alakalı tüm ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*