Johnie Walker Gold Label Scotch Viski kremamsı yapıya sahip, yumuşak ve dolgun içimli, tatlı gövdeli bir İskoç viskisi. Evde Johnie Walker Gold Label Scotch Viski yapmak için Türkiye’nin en ucuz viski kiti satışını yapan Viski Kiti sayfası olarak sizler için kaliteli viski aromasını evinize getiriyoruz. Böylelikle Johnie Walker Gold Label Scotch Viski 2021 fiyatının çok daha altında kendi viskinizi hazırlayabilirsiniz.

 Türkiye’nin en kaliteli viski aromasını en ucuz viski kiti olarak sadece bir telefonla ayağınıza getiriyoruz. Siz de kendi Johnie Walker Gold Label Scotch viskinizi yapıp zengin aromayı evinizde tecrübe etmek için viski kitlerimizi deneyebilirsiniz. Johnie Walker Gold Label Scotch viski tüm Johnie Walker viski kiti çeşitleri, Jack Daniels Viski çeşitleri, Chivas Regal viski çeşitleri ve yüzlerce içki çeşitlerini de en ucuz içki kiti çeşitleri olarak sayfamızda bulabilirsiniz. Evde viski yapımı ise oldukça basit. Johnie Walker Gold Label Scotch Viski kitimiz içerisinden çıkan 10 mili litrelik cam şişedeki viski aromasını 1 litre etil alkol ve 1.2 litre saf suyla iyice çalkalayıp karıştırdıktan sonra 1-2 adet küp şekeri eritip ilave ediniz. Biz viski kiti yapımında şeker kullanmadığımız için bunu yapmanız gerekmektedir. Sonrasında 2-3 gün güneş görmeyen, serin bir yerde dinlenmeye bırakarak en zengin viski lezzetini yakayalabilirsiniz.

 Johnny Walker Gold Label Scotch Viski Kiti 2021 Fiyatlarımız için aşağıdan ürünlerimizi incelebilir ve “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

2021 Johnny Walker Gold Label Scotch Viski Aroması Kiti Fiyatlarımızdan Bazılarını Sizler İçin Aşağıda Listeledik.

 Johnny Walker Gold Label Scotch Viski Kiti ile alakalı tüm ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

  • Jul 26, 2021
  • Yorumlar: 0
Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*