Chivas Regal 12 Scotch Viski İskoç viski severlerin  favori viskilerinden biri. Chivas Regal 12 Scotch Viskiyi evinizde yapmak için Viski Kiti güvencesiyle gönderdiğimiz Chivas Regal 12 Scotch Viski kitimiz ile zengin aromayı yakayalabilirsiniz. Chivas Regal 12 Viski 2021 fiyatından çok daha ucuza, en ucuz viski kiti ile yapabilirsiniz. Türkiye’nin en ucuz viski kiti seçenekleri Viski Kiti sayfamızda sizleri bekliyor. Chivas Regal 12 Scotch Viski kiti içerisinde ki 10 mili litrelik cam şişedeki viski aroması ile 2.2 litrelik kendi Chivas Regal 12 Scotch viskinizi yapabilirsiniz. Evde nasıl viski yapılır? Viski kitimizden çıkan 10 mili litrelik viski aromasını 1 litre etil alkol ve 1.2 litre su ile iyice çalkalayıp karıştırdıktan sonra 1-2 adet kesme şekeri eritip karışıma ekleyiniz. Sallayıp karıştırdıktan sonra güneş görmeyen, serin bir yerde 2-3 gün dinlenmeye bırakınız. Chivas Regal 12 Scotch viskiniz içime hazır.

 Chivas Regal 12 Scotch viskinin 12 yıl dinlendirilmiş bal ve vanilya özlü aromasını birkaç gün içerisinde viskinize ekleyebilirsiniz. 2-3 günlük demlenme süresi sonunda viskinizi buzla, sodayla, enerji içeceği, kolayla seyrelterek veya sek olarak içebilirsiniz. Chivas Regal 2021 fiyatlarına bakıldığında Viski Kiti sayfası olarak Chivas Regal 12 Scotch viski kitimiz Türkiye’nin en ucuz viski kitidir. Tüm Chivas Regal Scotch viski kitleri ve diğer içki kiti seçenekleri için sayfamıza göz atınız.

Chivas Regal 12 Viski Kiti 2021 Fiyatlarımız için aşağıdan ürünlerimizi incelebilir ve “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

2021 Chivas Regal Viski Aroması Kiti Fiyatlarımızdan Bazılarını Sizler İçin Aşağıda Listeledik.

Chivas Regal 12 Viski Kiti ile alakalı tüm ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*