Ballantines Finest Blended Scotch Viski sevenler için Ballantines Finest Blended Scotch Viski Kitlerimiz sayesinde evinizde 2-3 günlük demlenme süresi sonunda kendi viskinizi yapabilirsiniz. Ballantines Finest Blended Scotch viski kitimiz ile hoş kokulu ve zengin aromalı viskinizi yapabilirsiniz. Zengin aromalı viski kiti ile Ballantines Viski viski kitlerimizle kendinize özel viskinizi demleyebilirsiniz. Evde viski yapımı için gerekli her şeyin bulunduğu viski kitimizden sipariş verebilirsiniz. Ballantines Viski gibi zengin aromalı ama Türkiye’nin en ucuz onlarca viski kiti çeşitlerine Viski Kiti sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

 Harman İskoç viskileri arasında önemli bir marka olan Ballantines Finest Blended Scotch viskinin çok yumuşak, vanilya, bal ve çok hafif baharat kokusu ile vanilyalı, tatlı ve baharatlı tadı size günlük içilebilir bir viski deneyimi sunuyor. Ballantines Finest Blended Scotch Viski kitimiz ile 10 milli litrelik aromamız sayesinde 2.2 litre viskinizi yapabilirsiniz. Kendi yaptığınız viskinizi birkaç damla su veya buz ile yumuşatarak günlük olarak tüketebilirsiniz.

 Türkiye’nin en ucuz, en güvenilir, en zengin aromalarına sahip viski kitlerimize Viski Kiti sayfamız üzerinden bir tıkla sahip olabilirsiniz. Ballantines Finest Blended Scotch Viski 2021 fiyatlarına bakarsanız viski kitlerimiz ile çok daha uygun fiyata kendi viskinizi yapabileceğinizi göreceksiniz. Türkiye’nin her yerine ulaştırdığımız zengin aromalı ucuz viski kitlerimiz ile en güncel ve müşteri memnuniyeti yüksek ekibiz.

 Ballantines Viski Kiti 2021 Fiyatlarımız için aşağıdan ürünlerimizi incelebilir ve “6 Adet Al 5 Adet Öde” kampanyamızdan dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

0 531 960 89 83 Numaralı WhatsApp Sipariş Hattımızdan 7 Gün 24 Saat siparişlerinizi verebilirsiniz.

Üstelik tüm siparişlerinizi ister %10 havale indirimi ile isterseniz kapıda kredi kartı ya da kapıda nakit ödeme seçenekleri ile güvenle satın alabilirsiniz.

2021 Ballantines Viski Aroması Kiti Fiyatlarımızdan Bazılarını Sizler İçin Aşağıda Listeledik.

Ballantines Viski Kiti ile alakalı tüm ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için ilgili kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.


Benzer Ürünler
Yorumlar: 0

Yorum yok.

Yorum Yaz

E-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır.*